25 Φεβρουαρίου 2015

Διαλογισμός για ενέργεια, θεραπεία και προστασία.



(Κατάλληλος για αρχάριους, δεν απαιτεί ιδιαίτερη ικανότητα οραματισμού)

Καθίστε οκλαδόν, με τα χέρια πάνω στους μηρούς και τις παλάμες να κοιτάζουν προς τα πάνω. Αρχίστε να εισπνέετε και να εκπνέετε αργά και βαθιά από τη μύτη. Η αναπνοή δεν θα πρέπει να σταματά στο στέρνο, αλλά να φτάνει χαμηλά στην κοιλιά.

Αφού επαναφέρετε την αναπνοή σε κανονικό ρυθμό συγκεντρωθείτε στο 1ο τσάρκα, στη βάση της σπονδυλικής σας στήλης, νιώστε πως αναπνέετε από αυτό το σημείο και περιμένετε να δείτε αν θα εμφανιστεί κάποιο χρώμα. Παρατηρήστε το χρώμα για λίγο και έπειτα φανταστείτε το να επεκτείνεται έξω από το σώμα σας, σαν ένας μικρός κύκλος, ο οποίος θα μεγαλώνει σιγά - σιγά, καθώς εσείς του δίνετε ενέργεια.

Στη συνέχεια προχωρήστε με τον ίδιο τρόπο και στα υπόλοιπα ενεργειακά σας κέντρα. Δεν είναι ανάγκη να αφιερώσετε σε όλα τον ίδιο χρόνο, προχωρήστε στο επόμενο όταν νιώσετε έτοιμοι.

Αφού τελειώσετε αυτή τη διαδικασία επιστρέψετε στο τρίτο μάτι και οραματιστείτε μια χρυσή σκάλα που εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά σας και σας καλεί να την ανεβείτε και που οδηγεί σε ένα λαμπερό και ζεστό ήλιο. Ανεβείτε αργά τα σκαλοπάτια και όταν φτάσετε στην κορυφή δείτε μια πόρτα που οδηγεί στο εσωτερικό αυτού του ήλιου, μπείτε μέσα και κλείστε την πόρτα. Δείτε τον εαυτό σας να κάθετε οκλαδόν, στο κέντρο του ήλιου και να γεμίζει ενέργεια και ζεστασιά. Νιώστε αυτή την ενέργεια γύρω από το σώμα σας και προσπαθήστε να την επεκτείνετε όσο πιο πολύ μπορείτε. Μπορείτε να φανταστείτε πως γεμίζει όλο το δωμάτιο. Όταν νιώσετε αναζωογονημένοι και γεμάτοι από ενέργεια κουνήστε ελαφρά τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών σας και ανοίξτε τα μάτια σας.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και τις επόμενες, όταν σας το επιτρέπουν οι συνθήκες, μπορείτε να προσπαθήσετε να νιώσετε αυτό το χρυσό ενεργειακό πεδίο που δημιουργήσατε. Με αυτόν τον τρόπο θα το ενδυναμώνετε και θα το διατηρείτε "ζωντανό".

Σημείωση: Είναι προτιμότερο να περιμένετε να δείτε κάποιο χρώμα και όχι να οραματιστείτε αυτό που γνωρίζετε ότι αντιστοιχεί σε κάθε ενεργειακό κέντρο, καθώς είναι πιθανό κάποιο από τα χρώματα που θα δείτε να διαφέρει από το αναμενόμενο (μπορεί να δείτε και 2 χρώματα μαζί να αναμειγνύονται δημιουργώντας διάφορα σχήματα), λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα και των ταλέντων που έχει καθένας από εσάς. Επίσης μπορεί να δείτε κάποιο χρώμα αρκετό θαμπό, το οποίο θα σας πληροφορήσει για κάποιο πιθανό μπλοκάρισμα στο αντίστοιχο ενεργειακό σας κέντρο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 2015 Dream of Isis