24 Μαρτίου 2015

Διαλογισμός – Αναδρομή σε προηγούμενη ζωή.


Ξαπλώστε ανάσκελα με τις παλάμες των χεριών σας να κοιτάζουν προς τα πάνω, πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές, εισπνέοντας και εκπνέοντας από τη μύτη. Παρατηρήστε για λίγο την αναπνοή σας.

Συγκεντρωθείτε στα πέλματα των ποδιών σας, νιώστε την ενέργεια κάτω από αυτά και στη συνέχεια νιώστε τα να χαλαρώνουν. Χαλαρώστε τους αστραγάλους, τις γάμπες, τους μηρούς και τους γλουτούς σας. Ανεβείτε στο κάτω μέρος της κοιλιάς σας και αναπνευστέ από αυτό το σημείο, προχωρήστε χαλαρώνοντας το στομάχι και το στέρνο σας. Κατόπιν νιώστε το λαιμό σας να χαλαρώνει και προχωρήστε από εκεί στους ώμους, τους αγκώνες και τα δάχτυλα των χεριών σας. Χαλαρώστε τα μάγουλα, το σημείο ανάμεσα στα μάτια σας και την κορυφή του κεφαλιού σας.

Επιστρέψετε ξανά στο τρίτο μάτι σας και αρχίστε να οραματίζεστε ότι βρίσκεστε σε ένα σκοτεινό και κρύο δωμάτιο, δεν υπάρχει ίχνος φωτός σε αυτό και έτσι αναγκάζεστε να ψάχνετε με τα χέρια σας για να βρείτε ένα τρόπο διαφυγής. 

Αφού προχωράτε στα τυφλά και με παρατεταμένα τα χέρια ψηλαφίζετε μια ξύλινη παλιά πόρτα, διαβρωμένη από το πέρασμα των ετών. Τη σπρώχνετε και βρίσκεστε μπροστά σε μια σκάλα, που στην κορυφή της βρίσκεται ένας πυρσός, τον παίρνετε στα χέρια σας και αρχίζετε να κατεβαίνετε. Κατεβαίνετε αργά – αργά τα 10 σκαλοπάτια και φτάνετε σε μια σκοτεινή κατακόμβη που τη φωτίζετε με τον πυρσό σας και μπορείτε να δείτε μόνο τα σημεία εκείνα που κάθε φορά φωτίζετε. Καθώς την παρατηρείτε βλέπετε έναν υπόγειο ποταμό που περνά από μπροστά σας και μια βάρκα να κατευθύνεται προς εσάς.

Μέσα στη βάρκα βλέπετε ένα πρόσωπο ολόιδιο με εσάς, αναγνωρίζετε σε αυτό τον ανώτερο εαυτό σας και αμέσως νιώθετε εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Επιβιβάζεστε στη βάρκα και αρχίζετε να ταξιδεύετε μέσα στη μακριά κατακόμβη που εσείς φωτίζετε με τον πυρσό. Μπορείτε να παρατηρείτε τους τοίχους ή διάφορα αντικείμενα που πιθανόν ξεπροβάλλουν μπροστά σας. Μετά από λίγο, και όταν νιώσετε έτοιμοι, αντικρίζετε μια πύλη που όταν τη διαβείτε θα συντονιστείτε με την προηγούμενη ζωή σας και εικόνες από αυτή θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται μπροστά σας. Ο ανώτερος εαυτός σας περιμένει στην είσοδο της πύλης και ξέρετε πως από εκεί σας προστατεύει και πως είσαστε απόλυτα ασφαλείς.

Όταν περάσετε την πύλη μπορείτε να παρατηρείτε απλά τις εικόνες, τις λέξεις και τα συναισθήματα που θα έρχονται στο μυαλό σας ή και αργότερα να κάνετε κάποιες νοερές ερωτήσεις στο υποσυνείδητο σας για να αντλήσετε τις πληροφορίες που θέλετε. 

Είναι πολύ πιθανό να ξυπνήσετε απότομα σε κάποιο στάδιο της αναδρομής, αφού πρόκειται για μια διαδικασία αρκετά φορτισμένη συγκινησιακά. Αν δεν συμβεί αυτό, όταν θέλετε να επιστρέψετε στο «τώρα» κουνήστε ελαφρά τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών σας και ανοίξτε τα μάτια σας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 2015 Dream of Isis