4 Φεβρουαρίου 2016

Η πιο απλή μέθοδος μαντείας


Η μέθοδος πρόβλεψης που θα σας παρουσιάσω στη συνέχεια ονομάζεται βιβλιομαντεία και είναι κατάλληλη για όσους δυσκολεύονται με άλλους, πιο πολύπλοκους, τρόπους μαντείας ή για όσους αναζητούν μια γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδο για να επικοινωνήσουν με το υποσυνείδητο τους και να πάρουν τις κατάλληλες συμβουλές.

Πως λειτουργεί;

Πάρτε στα χέρια σας ένα οποιοδήποτε λογοτεχνικό βιβλίο*, κλείστε τα μάτια σας και διατυπώστε την ερώτηση που επιθυμείτε. Στη συνέχεια ψηλαφίστε τις σελίδες του βιβλίου και επιλέξτε, με οδηγό τη διαίσθηση σας, μια σελίδα από αυτές. Διαβάστε τη σελίδα που επιλέξατε και κάπου μέσα της θα βρείτε την απάντηση που ψάχνετε. Η απάντηση αυτή μπορεί να είναι μια πρόταση ή μια λέξη ή είναι δυνατό ακόμα και το νόημα των όσων γράφονται σε όλη την έκταση της σελίδας να απαντούν στην ερώτηση σας.

Όπως και με κάθε άλλη μέθοδο πρόβλεψης η πρώτη απάντηση είναι πάντα η σωστή, οπότε δεν έχει νόημα να επαναλαμβάνετε ξανά και ξανά το ερώτημα σας μέχρι να πάρετε την απάντηση που επιθυμείτε.

Αν νομίζετε πως η ερώτηση σας δεν απαντήθηκε τότε διαβάστε και πάλι, πιο προσεχτικά, την ίδια σελίδα ή προσπαθήστε να αφήσετε τη διαίσθηση σας να σας καθοδηγήσει και να σας υποδείξει την απάντηση. Αν πιστεύετε πως και πάλι δεν απαντήθηκε το ερώτημα σας επαναλάβετε την ερώτηση σας κάποια άλλη στιγμή ή κάποια άλλη μέρα.


*Αποφύγετε να επιλέξετε περιοδικά ή βιβλία με εξειδικευμένη θεματολογία γιατί τότε θα περιορίσετε τις πιθανότητες να πάρετε μια σωστή και ολοκληρωμένη απάντηση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 2015 Dream of Isis