18 Φεβρουαρίου 2016

Μάθετε αν σας έχουν κάνει μάγια


Πάρα πολλοί άνθρωποι, ακόμα και οι πιο ορθολογιστές, έχουν αναρωτηθεί έστω και μια φορά στη ζωή τους αν έχουν πέσει θύματα κάποιας ψυχικής επίθεσης ή όπως είναι πιο ευρέως διαδεδομένο θύματα μαγείας.

Οι λόγοι για να μπει κάποιος στη διαδικασία να αναρωτηθεί κάτι τέτοιο ποικίλουν. Κάποιοι βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει δραματικά από τη μια μέρα στην άλλη, άλλοι αποκτούν για ανεξήγητο λόγο κακή διάθεση ή και επιθετική συμπεριφορά, άλλοι αντικρίζουν έξω από την πόρτα τους διάφορα περίεργα αντικείμενα ή μυρίζουν συνεχώς άσχημες μυρωδιές κλπ. Υπάρχουν αμέτρητες ενδείξεις, αφού πάρα πολλοί είναι και οι τρόποι που μπορεί κάποιος να προβεί σε μια ψυχική επίθεση.

Βέβαια όσον αφορά σε μάγια που τοποθετούνται στην είσοδο ή σε κάποιο άλλο σημείο του σπιτιού πιθανόν αυτός που πλήττεται να είναι είτε ο πιο ευάλωτος είτε αυτός που τα αντίκρισε πρώτος και όχι ο πραγματικός στόχος. Επίσης, για διάφορους λόγους, τα μάγια σπάνια πετυχαίνουν το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκαν και συνήθως μας χτυπούν στα τρωτά μας σημεία, εντείνοντας κι άλλο τα προβλήματα μας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα ότι είμαστε θύματα ψυχικής επίθεσης αν δεν συντρέχουν πολλοί λόγοι που να υποδεικνύουν κάτι τέτοιο, καθώς είναι δυνατόν τελικά να πέσουμε θύματα αυθυποβολής ή και διάφορων επιτήδειων που θα σπεύσουν να μας βοηθήσουν έναντι υψηλών χρηματικών αμοιβών.


Στη συνέχεια σας δίνω έναν πολύ απλό αλλά και πολύ αποτελεσματικό τρόπο για να μάθετε αν κάποια στιγμή στη ζωή σας, σας έχουν κάνει μάγια και μάλιστα να μάθετε και ποιος είναι υπεύθυνος γι αυτά.

Προτού κοιμηθείτε πάρτε ένα διαφανές ή λευκό μπολ που στην επιφάνεια του δεν υπάρχουν καθόλου σχήματα ή ζωγραφιές, βάλτε μέσα σε αυτό ξύδι, τουλάχιστον μέχρι τη μέση και τοποθετήστε το κάτω από το κρεβάτι σας, ακριβώς στο ύψος που βρίσκεται το μαξιλάρι σας. Εννοείται ότι όταν κάνετε αυτή τη διαδικασία έχετε στο νου σας τον λόγο για τον οποίο την κάνετε και δεν εκτελείτε απλά μηχανικές κινήσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε στη συνέχεια είναι να κοιμηθείτε. Το υποσυνείδητο σας θα σας αποκαλύψει ποιο είναι το άτομο που σας έχει κάνει μάγια ή που είναι υπεύθυνο γι αυτά μέσω του ονείρου που θα δείτε. Όταν ξυπνήσετε πάρτε το μπολ με το ξύδι και παρατηρήστε το αν είναι ακριβώς ίδιο όπως το τοποθετήσατε και στη συνέχεια αδειάστε το στο νεροχύτη.

Τώρα σχετικά με το λύσιμο της μαγείας υπάρχουν αυτοί που υποστηρίζουν κάθετα πως αυτό δεν είναι δυνατό και άλλοι πως υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να επιτευχθεί. Η δική μου άποψη είναι κάπου στη μέση, πιστεύω πως εξαρτάται από το πόσο ικανός είναι αυτός που έκανε τα μάγια και από το πόσο αποφασισμένος είναι αυτός που τα έχει υποστεί, να ξαναπάρει τον έλεγχο της ζωής του. 

Τέλος διαφωνώ με την άποψη που θέλει τα μάγια να πλήττουν μόνο αυτούς που πιστεύουν σε αυτά, αφού τα μάγια στοχεύουν στο ασυνείδητο μας και όχι στο συνειδητό τρόπο σκέψης μας. Άρα αν θέλουμε να προστατευθούμε από αυτά, ο τρόπος για να το πετύχουμε δεν είναι να αρνηθούμε την ύπαρξη τους, απλά να γίνουμε τόσο δυνατοί ώστε να μην μπορούν να μας αγγίξουν.










0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 2015 Dream of Isis