8 Ιουλίου 2015

Μουσική για χαλάρωση, mantras και ήχοι της φύσης.




Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας μερικές από τις αγαπημένες μου μουσικές, τις οποίες ακούω όταν θέλω να χαλαρώσω, όταν κάνω διαλογισμό ή πριν κοιμηθώ. 

Θα έχετε διαπιστώσει κι εσείς πόσο σημαντικές είναι κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, όταν κάνετε διαλογισμό.

Ίσως, ακόμα, να έχετε προσέξει ότι έχετε μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας, σε διάφορες πνευματικές ασκήσεις που εκτελείτε, όταν έχετε κάνει ένα μπάνιο πριν από αυτές, όταν πραγματοποιούνται στη φύση ή σε ένα όμορφο, ηλιόλουστο και τακτοποιημένο δωμάτιο.

Για να δημιουργήσετε, λοιπόν, τις κατάλληλες συνθήκες πριν από κάθε πνευματική εργασία που εκτελείτε, μπορείτε να ακούσετε τη μουσική αυτή, ή όποια άλλη επιθυμείτε. Μπορείτε να ανάψετε ένα αρωματικό κερί, να χρησιμοποιήσετε αρωματικά στικς ή αιθέρια έλαια, να πιείτε ένα χαλαρωτικό αφέψημα όπως το χαμομήλι και γενικά να αντιμετωπίσετε όλη την προετοιμασία σαν ένα είδος τελετουργικού. Πολύ σημαντικό, τέλος, είναι να αγαπάτε το χώρο που έχετε επιλέξει, να νοιώθετε άνετα σε αυτόν και να φέρει την προσωπική σας σφραγίδα.















0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 2015 Dream of Isis